در صنایع غذایی استفاده های زیادی از انواع دستگاه سیل وکیوم می شود. مهم ترین کاربرد دستگاه سیل وکیوم برای بسته بندی انواع مواد غذایی می باشد که باید از آن ها برای بسته بندی استفاده شود تا ماندگاری مواد غذایی تا حد قابل توجهی افزایش پیدا کند. با استفاده از دستگاه سیل وکیوم گازی به داخل بسته بندی محصولات وارد می شود و باعث می شود علاوه بر تخلیه هوای اضافی داخل بسته بندی از محصولات غذایی محافظت نماید. از دیگر وظایف دستگاه سیل وکیوم می توان به پانچ و پرس اتوماتیک، باز و بسته کردن رول به شکل اتوماتیک و امکان تاریخ زدن بر روی محصول اشاره نمود
نایلون شیرینگ چیست یکی از محصولات پلی اتیلنیمبنا
بازدید : 97
/ زمان : 13:11: